Професійно-психологічні дії вчителя, тренера, викладача при вирішенні конфліктних ситуацій - Кандиба, П. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Професійно-психологічні дії вчителя, тренера, викладача при вирішенні конфліктних ситуацій