Науково-методичні основи програмованого навчання фізичного виховання (на прикладі уроку з футболу) - Васильчук, А. Г. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Розглядаються науково-методичні основи програмованого навчання фізичного виховання (на прикладі уроку з футболу) у загальноосвітніх навчальних закладах. Аналізуються фактори підвищення ефективності педагогічного процесу