Шляхи вдосконалення змісту уроків фізичної культури в загальноосвітній школі - Шестерова, Л. Є. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Шляхи вдосконалення змісту уроків фізичної культури в загальноосвітній школі