Мотиваційно-організаційний етап — важливий крок у підготовці підлітків до самостійних занять фізичною культурою - Шалар, О. Г. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Мотиваційно-організаційний етап — важливий крок у підготовці підлітків до самостійних занять фізичною культурою