Підготовка майбутніх учителів фізичного виховання до навчання плаванню дітей в літніх оздоровчих таборах - Клімакова, С. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2012)
В роботі розглядається методика підготовки вчителів фізичного виховання до навчання плаванню дітей в літніх оздоровчих таборах.