Значення чергування режиму неспання і сну студентів з низькими адаптаційними можливостями органиізму - Каніщева, О. П.; Єфіменко, Н. П.; Єфіменко, П. Б. (Physical Education Theory and Methodology, 2012)
У статті розглянуто питання забезпечення відновлення розумової і фізичної працездатності організму студентів з низькими адаптаційними можливостями організму, які мешкають у різних побутових умовах, для підтримки їх працездатності, за рахунок покращення якості сну. Теоретичну підготовку з цього включено до дисципліни «Безпека життєдіяльності»