Самостійні заняття з фізичної культури у старших класах - Ходунова, М. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
У статті викладаються результати анкетування учнів старших класів та їх батьків щодо їх відношення до самостійних занять фізичної культури та спортом. На підставі цих результатів підкреслюється важливість цих занять для гармонійного розвитку особистості школяра.