Вікові особливості розвитку рухових здібностей дівчат старших класів - Іващенко, О. В.; Дуднік, З. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
У статті розглянуті особливості розвитку рухових здібностей у дівчат старших класів. Встановлено, що у дівчат Х і ХІ класу спостерігається чітка структура рухової підготовки, в якій перше місце займає силова, друге координаційна підготовки.