Система застосування технічних пристроїв з елементами спорту для інтегрального розвитку дітей дошкільного віку - Козіна, Ж. Л.; Лахно, О. Г.; Назаренко, В. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
Розроблено технічні пристрої з елементами баскетболу, рухливих ігор, спортивного туризму для інтегрального розвитку дітей дошкільного віку: технічний пристрій «Розумне кільце» з елементами баскетболу, геометричні фігури з підтавкою «Веселі куточки» на основі системи М. Монтенсорі, м’які іграшки «Парочка» з елементами спортивного туризму.