Моделювання процесу саморегуляції для студентів факультету фізичної культури - Голенкова, Ю. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
У статті обґрунтовано необхідність моделювання процесу саморегуляції для студентів факультету фізичної культури. Розроблено модель комплексної технології навчання прийомам саморегуляції з урахуванням специфіки професійної діяльності вчителя фізичної культури. Представлено результати впливу прийомів саморегуляції на регулятивну сферу особистості.