Розвиток вищої фізкультурної освіти та її інформаційного забезпечення у 90-х роках ХХ століття - Свістельник, І. Р. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
У статті розглядається формування вищої фізкультурної освіти як самостійної освітньої галузі та розвиток її інформаційного забезпечення у 90-х рр. ХХ ст. Визначено, що незважаючи на суспільні перетворення 1991 року вища фізкультурна освіта України адаптувалася до сучасних вимог, врахувала специфіку інформаційних процесів, що відбувалися, визначила напрямки подальшого інформаційного забезпечення.