Комп’ютерне моделювання моніторингу знань студентів вищих навчальних закладів фізичної культури - Ашанін, В. С.; Філенко, Л. В.; Нестеренко, М. С. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
Дослідження присвячене проблемі розробки і впровадження комп’ютерних тестуючих програм при підготовці студентів-спортсменів в умовах кредитно-модульної системи. Розроблено тестуючий комплекс і приведений алгоритм створення тестуючих програм.