Силове тренування з великим м’ячем: розвиток сили м’язів верхнього плечового поясу та спини (повідомлення 2) - Сергієнко, Л. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
Запропоновано вправи із швейцарським м’ячем, які рекомендовано використовувати для сумісного розвитку сили м’язів верхнього плечового поясу та грудей із здібністю до рівноваги людини. Наведена методика виконання запропонованих фізичних вправ.