Чинники успішної педагогічної діяльності сільського учителя фізичної культури за результатами опитування випускників школи - Лаврін, Г. З.; Стрільчук, І. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
В статті опитано випускників школи для з’ясування чинників успішної педагогічної діяльності сільського учителя фізичної культури. За результатами опитування визначено, що основними чинниками успішної діяльності педагога є особисті риси характеру, відданість своїй справі та самопожертва заради інших