Закономірності розвитку силових здібностей у фізичному вихованні і спорті. Повідомлення ІІ - Худолій, О. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
В статті узагальнені підходи до розвитку силових здібностей. Розглянуті підходи до реалізація принципів фізичного виховання в процесі розвитку сили; методика програмування розвитку сили