Дослідження антропометричних особливостей спортсменів армспорту різного рівню кваліфікації - Галашко, М. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
В статті встановлено, що для армспорту підходять особи із відносно довгими плечима і передпліччями, достатньо розвинутими (у всіх вимірах) кистями, ті, що мають високу швидкість реакції, а також високий розвиток м’язів передпліччя.