Проблема виховання основ фізичного здоров’я учнів у навчально-виховному процесі - Півненко, Ю. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті викладено основні підходи до проблеми виховання основ фізичного здоров’я учнів у навчально-виховному процесі