Методика розвитку швидкісно-силових якостей юних самбістів - Шиленко, Д.; Санжарова, Н. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті обґрунтовано й розроблено методику розвитку швидкісно-силових якостей юних самбістів на початковому етапі багаторічного тренувального процесу та експериментально перевірено ефективність її застосування в навчально-тренувальному процесі.