Диференціація навчання як реалізація принципу гуманізації в шкільній фізичній культурі - Коробейник, В. А.; Левченко, В. Я. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Диференціація навчання як реалізація принципу гуманізації в шкільній фізичній культурі