Використання музичного супроводу в навчально-тренувальному процесі студентів факультету фізичної культури, що спеціалізуються з тхеквондо - Криглянський, О.; Кравчук, Т. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті проаналізовано теоретичні дані та практичний досвід з питань використання музики в спортивній діяльності. Обґрунтовано та розроблено методику проведення навчально-тренувальних занять з тхеквондо під музичний супровід, Здійснено експериментальне дослідження ефективності використання розробленої методики.