Рівень фізичного розвитку і кардіореспіраторної системи дітей-сиріт та дітей з сімей 1—4 років - Дугіна, Л. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті розглянутий рівень фізичного розвитку і кардіореспіраторної системи дітей-сиріт і дітей, що виховуються в сім’ях. Проведено порівняння між показниками фізичного розвитку, серцевосудинної і дихальної систем дітей-сиріт та дітей з сімей.