Мотивація школярів 5—9 класів до занять фізичною культурою в зимовий період - Ворона, В. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті проведено аналіз результатів анкетування учнів 5—9 класів щодо мотивації до занять фізичною культурою в зимовий період. Подано рейтинг навчальних модулів, які хотіли б вивчати підлітки взимку. Визначено мотиви відвідування занять фізичної культури в зимовий період. Вивчено ставлення школярів до занять лижною підготовкою в школі.