Вплив методики диференційованого навчання на показники фізичного розвитку студенток-гімнасток - Бондаренко, Т. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У роботі представлені цифрові дані, які свідчать про позитивний вплив занять масовою художньою гімнастикою на більшість показників фізичного розвитку студенток 1—2 курсів технічного вишу.