Застосування сучасних інформаційних технологій для контролю за спеціальною підготовкою ралійних екіпажів - Рибак, Л. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
Розроблена методика застосування інформаційних технологій на базі комп’ютерних програм Ozi Explorer та Google Earth для оперативного і поточного контролю за процесом спеціальної підготовки ралійних екіпажів, зокрема за графіком проходження ними окремих фрагментів траси та відповідністю укладеної стенограми траси її реальним характеристикам.