Мультімедіа-технології як сучасний засіб навчання в спортивних іграх - Козіна, Ж. Л.; Чуркіна, А. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
Метою роботи було розроблення мультимедійних посібників на основі виявлення загальних сторін спорту і мистецтва і експериментальне обґрунтування ефективності застосування мультимедійних технологій в процесі підготовки спортсменів. У дослідженні взяли участь 21 баскетболістка команди вищої ліги України «БК-ХАІ», 10 гравців волейбольної жіночої команди вищої студентської ліги «Харків’янка» і 10 гравців волейбольної жіночої команди «Регіна». Розроблені методики застосування мультимедійних технологій є ефективним, доступним і надійним засобом поліпшення результативності навчально-тренувального процесу і змагальної діяльності в спортивних іграх