Педагогічна класифікація рухливих ігор - Наумчук, В. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті представлене теоретичне обґрунтування педагогічної класифікації рухливих ігор, яка розроблена з урахуванням сутності та спрямованості двох аспектів педагогічної культури — фізкультурної освіти і фізичного виховання.