Вплив аквааеробіки на організм молодої жінки в період вагітності і відновлення після пологів - Андрющенко, М. І.; Дорошенко, Л. О.; Маєр, В. Я. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
В даній статті розглядається спостереження за станом молодих жінок, які займалися аквааеробікою в період вагітності та після пологів. Досліджується благотворний вплив аеробних вправ на здоров’я майбутньої матері. Експериментальним шляхом доведено, що жінки, які в період вагітності регулярно займаються аквааеробікою, не набирають надмірну вагу