Підсумки участі вихованців спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю України в Іграх ХХІХ Олімпіади у м. Пекіні - Родак, С. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
В статті наведені результати аналізу участі вихованців спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю в Іграх ХХІХ Олімпіади у м. Пекін