Вплив нетрадиційних психолого-педагогічних та методико-біологічних методів відновлення на функціональний стан юних баскетболісток 11—12 років - Козіна, Ж. Л. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Вплив нетрадиційних психолого-педагогічних та методико-біологічних методів відновлення на функціональний стан юних баскетболісток 11—12 років