Модельні характеристики рухової підготовленості студентів-волейболістів - Гринченко, І. Б.; Воляченко, А. І.; Казьмерчук, А. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті розглядаються питання, пов’язані з визначенням рівня фізичної, технічної підготовленості і ефективністю змагальної діяльності волейболістів-студентів, а також виявляються чинники, які визначають ефективність змагальної діяльності у волейболі