Місце спортивних ігор у реалізації професіограми випускника факультету фізичного виховання - Наумчук, В. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті представлено зміст розділу «Спортивні ігри» у професіограмі випускника факультету фізичного виховання, у якому визначено систему вимог і напрямки професійної діяльності вчителя фізичної культури, що реалізуються за допомогою цього невід’ємного та універсального інструменту педагогічного впливу