Особливості навчання техніці плавання способом батерфляй-дельфін («метелик») - Ляшенко, А. М.; Дєлова, І. О.; Поступний, Є. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Особливості навчання техніці плавання способом батерфляй-дельфін («метелик»)