Державне тестування фізичної підготовленості студентів із використанням доступних програм поліатлону - Білоус, Т. Л. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
Упровадження доступних програм поліатлону в курс фізичної підготовки студентів ВНЗ при оптимальному державному підході у плануванні навчального та виховного процесу послужить основою для ефективного й масового виховання громадян і патріотів Вітчизни