Педагогічні засоби впливу на людину з метою формування ефективної системи рухів в бігу на швидкість - Коверя, В. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
У даній статті автором розглядається питання педагогічної дії засобів навчання і підготовки на ефективність формування системи рухів в бігу