Відбір і основні напрямки роботи груп початкової підготовки дівчат в боксі - Кожевнікова, Л. К.; Бережна, Т. І.; Мисенко, В. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті підкреслені особливості спортивного відбору та основні напрямки роботи груп початкової підготовки дівчат з боксу.