Особливості викладання спецкурсу «постановка танців у початковій школі» для майбутніх учителів початкових класів - Кравчук, Т. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У даній статті розкрито особливості викладання спецкурсу «Постановка танців у початковій школі» для студентів факультету початкового навчання. Проаналізовано його структуру та зміст, розглянуто основні вимоги до засвоєння студентами навчального матеріалу з урахуванням кредитно-модульної системи навчання.