Фізичні вправи — основний засіб для зниження надлишкової ваги у школярів - Койгушевська, Г. П.; Долгінцев, В. Ю. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У даній роботі показано, що основний засіб для зниження надлишкової ваги у школярів є фізичні вправи. Запропоновані комплекси вправ були цікавими для учнів. У результаті дослідження отримані достовірні дані по зниженню ваги тіла у школярів.