Вдосконалення технічної підготовки на аналізі змагальної діяльності чемпіонів України до 13 років - Середа, В. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
В роботі представлені теоретична модель технічної підготовленості юних борців та розроблений на її основі мезоцикл тренувального процесу