Мобільність студента у виборі навчальних курсів — запорука якісної підготовки фахівців в умовах Болонської декларації - Огнистий, А. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті подається опис навчальних дисциплін за вибором студента, анотації та вимоги до студентів, що стосуються знань і умінь. Розкривається необхідність та актуальність включення в навчальний процес навчальних дисциплін за вибором студента