Аеробіка у тижневому циклі занять як засіб підвищення фізичної підготовленості студенток ВНЗ - Герасименко, С. Ю. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
Наводяться результати тестування фізичної підготовленості студенток, які використовували аеробіку у тижневому циклі занять з фізичного виховання для підвищення фізичної підготовленості.