Бібліотеки ВНЗ фізкультурного профілю в інформаційному забезпеченні вищої фізкультурної освіти. - Свістельник, І. Р. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті досліджено формування бібліотек ВНЗ фізкультурного профілю та визначено їхню роль в інформаційному забезпеченні вищої фізкультурної освіти