Методика гімнастики у віршах «Маленькі чарівники» для дітей 1—3 років - Козіна, Ж. Л.; Козін, В. Ю. (Physical Education Theory and Methodology, 2001)
В статті приводиться нова оригінальна методика «Маленькі чарівники» дитячої гімнастики, що виконується під вірші. Гімнастику можна проводити з малюками, починаючи з 1 року. Методика має різносторонній вплив на фізичний, розумовий, психічний, артистичний розвиток дитини, досить доступна для всіх бажаючих займатися, викликає позитивні емоції у дітей і дорослих.