Методика визначення оптимальної відстані до мети при початковому навчанні нижній прямій подачі у волейболі - Гринченко, І. Б.; Поярков, Ю. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2001)
Методика визначення оптимальної відстані до мети при початковому навчанні нижній прямій подачі у волейболі