Виявлення і розвиток здібностей до оперативної спортивної діяльності у баскетболісток на початковому етапі навчання - Цимбалюк, Ж. А. (Physical Education Theory and Methodology, 2001)
Виявлення і розвиток здібностей до оперативної спортивної діяльності у баскетболісток на початковому етапі навчання