Інформаційне забезпечення навчально-тренувального процесу з фізичного виховання студентів національного фармацевтичного університету - Кирильченко, С. М.; Аркуша, А. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті розкрита суть інформатизації вищої освіти на сучасному етапі розвитку суспільства; приведені основні нормативно-правові та програмні документи, які регламентують фізичне виховання студентів ВНЗ; описане інформаційне забезпечення усіх розділів роботи кафедри фізичного виховання і здоров’я НФаУ