Ефективність фізичної реабілітації хворих на персистуючу бронхіальну астму середньої важкості - Григус, І. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті описано застосування системної фізичної реабілітації у лікуванні хворих на персистуючу бронхіальну астму середньої важкості, проаналізовані результати дослідження, доведена її ефективність.