Проблеми викладання дисципліни «Теорія і методика фізичного виховання» в процесі підготовки вчителя фізичної культури - Худолій, О. М.; Іващенко, О. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті розкриті проблеми викладання курсу «Загальні основи теорії і методики фізичного виховання» в процесі підготовки вчителя фізичної культури в педагогічних університетах. Сформульовані основні підходи до упорядкування програми.