Фізична культура як один із засобів виховання здорового способу життя у студентів — майбутніх підприємців - Кондрацька, Г. Д.; Самойлик, С. В.; Максим’як, В. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Проблема виховання потреби здорового способу життя у людей та умови її реалізації на сьогоднішній день є предметом дослідження психологів, медиків та педагогів. Виховання здорового способу життя у студентів залежить від вивчення умов та організації праці. Для виховання здорових молодих людей, які планують займатися підприємницькою діяльністю необхідно формувати силу волі, самоорганізацію, здоровий спосіб життя.