Деякі шляхи рішення проблеми фізкультурної освіти - Задоя, Є. С.; Богатир, В. Г.; Майоров, В. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Розглядається застосування іноваційних технологій як один із шляхів рішення проблем фізичної освіти. Стверджується, що застосування іноваційних технологій в навчальному процесі дозволить в цілому поліпшити розвиток вищої освіти в Україні.