Спортивний спосіб плавання кроль на грудях. Техніка виконання рухів та методика навчання - Ляшенко, А. М.; Дєлова, І. О.; Поступний, Є. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У роботі представлені дослідження змісту навчального матеріалу, спрямованого на створення уявлення та формування навичок плавання способом «кроль на грудях» для студентів педагогічних ВНЗів, які займаються за фахом «фізична культура та спорт». Визначені вихідні умови викладання основ техніки плавання «кролем на грудях» та формування відповідних навичок плавання, включаючи послідовність навчання.